EXCLUSIEF VIA DE ACCOUNTANT OF LOONADVISEUR...

                                  ... extern werkgeverschap nu mogelijk in iedere branche en op elk niveau!

Over ons

De Werkgeversdienst biedt de mogelijkheid om in uw plaats als werkgever op te treden voor uw medewerkers. Zo heeft u geen omkijken meer bij ziekte en verzuim en kunt een een onbeperkt aantal flexibele arbeidscontracten verstrekken. Alle verantwoordelijkheden van uw medewerkers uitbesteden?

Het aanmelden van medewerkers is eenvoudig mogelijk via het formulier op onze website. 

 

Wat we doen

Wij bieden alle arbeidsrechtelijke voordelen van commercieel payroll met het behoud van alle financiële voordelen van zelfstandig werkgeverschap. 

De fiscale en juridische verantwoordelijkheid wordt volledig gedragen door de werkgeversdienst. Uw medewerkers kunt u eenvoudig aanmelden via onze website.

OFFERTE?

Ben u ondernemer met personeel en overweegt u ook te kiezen voor extern werkgeverschap? Vraag dan vandaag nog  hier uw offerte aan.

Zodra u akkoord bent met onze offerte kunt u direct aan de slag met het aanmelden van (nieuwe) medewerkers.

De werkgeversdienst is een volledig verzekerde dienstverlening. Goed voor u als ondernemer en goed voor uw medewerker.

 

 


ZEKERHEID VOOR MEDEWERKER EN OPDRACHTGEVER DOOR DE VOLLEDIG VERZEKERDE DIENSTVERLENING


Wij staan voor duurzaam en gedegen werkgeverschap. Al onze medewerkers zijn maximaal verzekerd voor ziekte en verzuim. Door samen te werken met de accountant en het intermediairsbedrijf is kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Daar worden zowel de medewerker en de werkgever beter van.